Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 341 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,17 g |
Tuky | 3,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 10,67 g |
Sacharidy | 3,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme vhodnou sklenici s uzávěrem. Sýry nakrájíme na kostky (camembert je lepší okrájet, ale nemusí se). Dáme do sklenice a zalijeme horkým vývarem.
Krok 2: Necháme do druhého dne v pokojové teplotě. Poté sýr promícháme a necháme chvíli odležet. Vznikne hustý sýr, který můžeme mazat na teplé topinky, nebo na čerstvý chleba s máslem. Sypeme cibulkou nebo pažitkou.
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "voňavý" sýr na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9mY
Moje poznámka
Jednoduchý "voňavý" sýr na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9mY
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 15 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 20 minutami
Jahodový džem
Jolinka před 23 minutami
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 31 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 38 minutami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 2 hodinami
Valašské frgály
bodie před 12 hodinami
Tématické fráze:
sýr na topinku,
vonavy vyvar z kostky,
rozpuštěný sýr,
sýr na topinky,
pomazánka s romadurem a camembertem,
camembert na topinky,
topinky s romadurem,
jednoduchý sýr
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
sýr camembert,
vývar
Komentáře (13)