Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené v česnekovém oleji se sušenými rajčaty s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWEk
Moje poznámka
Brambory pečené v česnekovém oleji se sušenými rajčaty s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWEk
Nejnovější recepty
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z protlaku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s dýní a rajčaty
Sydner před 36 minutami
Linecké cukroví, které se nekroutí
Merylas před 1 hodinou
Sterilovaný jablečný mošt
Merylas před 1 hodinou
Rýže s hráškem
Merylas před 1 hodinou
Ořechy v karamelu
Merylas před 1 hodinou
Vepřová plec na kmíně
Jan Nemec před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 3 hodinami
Křehká vepřová játra
janatka před 3 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 5 hodinami
Nejlepší špenát
KetyHu před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
pečené brambory s česnekem,
brambory se se sušenými rajčaty,
pečené brambory recept,
recepty s bazalkou,
brambory se sušenými rajčaty,
brambory v oleji recept,
pecene brambory bazalka,
brambory v oleji,
hlávkový salát recepty,
brambory pečené s cesnekem,
pečené brambory v troubě,
smetanové brambory se sušenými rajčaty,
pečené brambory s bazalkou
Suroviny:
brambory,
rajče sušené,
petrželka,
sůl hrubozrnná,
kmín drcený
Komentáře (5)