Pařížské rohlíčky s krémem
Netradiční základ mají tyto pařížské rohlíčky. Vespod mají křehké kokoskové těsto a na něm je nastříkaný lahodný smetanový krém s chutí vanilky a rumu. Na čokoládovou polevu pak budete potřebovat známe červené čokoládové tyčinky.
Suroviny pro 1 dávka
cca 100 ks
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 360 kJ / 2 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,96 g |
Tuky | 207,09 g |
Vláknina | 1,32 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 48,86 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z kokoskového těsta sáčkem stříkáme na papír cca 4 cm dlouhé rohlíčky. Upečeme při 150 °C do zrůžovění 10 minut.
Krok 2: V kastrolku smícháme smetanu, mouku, žloutky a vanilkový cukr. Svaříme na kaši, při vaření mícháme. Po vychladnutí našleháme s tukem a rumem do pěny.
Krok 3: Na rohlíčky sáčkem nastříkáme krém. Ve vodní lázni rozpustíme tuk a kaštany, rohlíčky v polevě namáčíme a odkládáme na papír. Dáme do chladu ztuhnout.
Zveřejněno 19. 12. 2017 16:39
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské rohlíčky s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0N2y
Nejnovější recepty
Tortilly s houbami
Přidáno před 40 minutami
Červená čočka se zeleninou a špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Snadné mrkvové placičky
Přidáno před 3 hodinami
Pečený květák se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Obrácený hruškový koláč
Přidáno před 4 hodinami
Zelné listy plněné houbami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si články, které obsahují tento recept:
Přečtěte si
Nejnovější články
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Holka u plotny radí: Dýňové cupcakes jsou vláčné, voní kořením a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Salát z červené řepy: Výborná příloha k masu nebo lehká svačinka má pikantní chuť a na její přípravu stačí jen tři ingredience
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
pekarekroman před 11 minutami
Voňavá houbová omáčka se žampiony
Boxiska před 15 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
RabaRoman před 52 minutami
Ostrá směs z bedel na topinky
vladyk před 2 hodinami
Koláč hokkaido
Michaela8574 před 3 hodinami
Řízky v bramborovém obalu (retrorecept)
arabam před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Cernousek před 13 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Ilabagr před 16 hodinami
Naše doma oblíbené špagety
miloslav.kafka před 16 hodinami
Komentáře (1)