Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 466 kJ / 1 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,37 g |
Tuky | 54,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 845 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 14,19 g |
Sacharidy | 16,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sýr nastrouháme. Olomoucké tvarůžky a šunku nakrájíme na malé kousky. Vše promícháme.
Krok 2: Přidáme vejce a promícháme. Pokud je hmota drobivá, přidáme ještě jedno vejce a promícháme.
Krok 3: Ze sýrového těsta vytvoříme placičky, které obalíme ve strouhance.
Krok 4: Osmažíme z obou stran v dostatečné vrstvě oleje.
Krok 5: Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 12. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoký smažený sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DKnB
Moje poznámka
Divoký smažený sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DKnB
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 58 minutami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 4 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 5 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 9 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 13 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 13 hodinami
Tématické fráze:
smažený romadúr,
smažený sýr recept,
recepty z tvrdého sýra,
smažené olomoucké tvarůžky recepty,
smazeny syr v sunce,
smažený syr,
olomoucke tvaruzky-recepty,
smažený sýr strouhaný
Suroviny:
sýr tvrdý,
šunka,
sýr tvarůžky kulaté,
vejce,
strouhanka,
olej řepkový
Komentáře