Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,14 g |
Tuky | 27,66 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Moje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
špízy recepty,
masové recepty,
špízy v troubě,
masový špíz v troubě,
špízy,
špízy do trouby,
telecí špíz,
špízy recept,
recepty na špízy,
recepty špízy,
špíz v troubě,
recept na špízy,
marináda na špízy,
dijonský vepřový plátek,
telecí špízy,
minutková kuchyně recepty,
špízy vepřové,
veprova panenka marinada,
vepřový plátek na žampionech,
dobré masové recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
kotleta telecí,
cuketa,
žampióny,
hořčice dijonská,
česnek,
kopr,
sůl,
olej
Komentáře (10)
Třeba i proto mě to pořád tak baví
Jani, vařečkový řád bych také brala...
Děkuji za reakce i bodíky!!