Meloun v ledové míse
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hodí se i na servírování zmrzliny nebo šampaňského.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 6. 2017 18:36
30. 6. 2017 15:10
29. 6. 2017 18:00
29. 6. 2017 14:27
29. 6. 2017 09:25
29. 6. 2017 09:22
29. 6. 2017 09:15
29. 6. 2017 09:03
29. 6. 2017 08:30
29. 6. 2017 06:14
28. 6. 2017 20:53
28. 6. 2017 18:18
Nejen, že je to krása pro oko, ale ten meloun byl z mísy příjemně vychlazený. Dovedla bych si představit i mísu s bylinkami v ledu nebo i kolečka citrónu by byla krásná...
28. 6. 2017 18:09
28. 6. 2017 17:12
28. 6. 2017 16:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 40 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 50 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 55 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vytvořit melounovou mísu nebo košík. Osvěžující dobrotu před podáváním dobře vychlaďte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak vybrat šťavnatý a zralý meloun? Zvládnete to podle videa
Další recepty
Tématické fráze: servírování melounu jak podávat meloun jak servírovat meloun meloun do mražáku meloun se sampanskym šampaňské a meloun žlutý meloun servírování meloun a sevírování meloun recepty tvary jak servirovat zluty meloun srvírování melounu ovocna misa z melounu chmelové šišky a recepty meloun servírování červený meloun s prsutem co s melounem ledovy salat s melounem melouny servirovani andulka meloun ovocné obložené melounové mísy
Suroviny: meloun, máta, voda, citron
Meloun v ledové míse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mz70
22 názorů