Kokosovo-dýňová zmrzlina bez lepku a mléka

Suroviny

400 g dýně hokkaido
400 ml (1 plechovka) kokosového mléka
250 g kokosového másla Nutspread
4 žloutky
4 lžíce kokosového cukru

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky s cukrem a kokosovým mlékem svaříme na pánvi a necháme vychladnout.

  2. Dýni hokkaido nakrájíme na kostičky a uvaříme do měkka. Vše přendáme do mixéru, přidáme kokosové máslo a rozmixujeme na hladký krém.

  3. Směs naplníme do tvořítek na nanuky a necháme ztuhnout do druhého dne.

Komentáře k receptu Kokosovo-dýňová zmrzlina bez lepku a mléka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zmrzlina s kokosovým mlékem kokosové mléko v plechovce recepty