Starofrancouzské bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 559 kJ / 1 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,03 g |
Tuky | 9,80 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 363,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výsledek opravdu stojí za to – na povrchu pevné, křupavé bagetky, střída měkounká, mírně žvýkavá, samá díra a chuť…lehounce přirozeně nasládlá a voní! Dá se říct, že chuť voní???
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2023 20:13
Parádní bagety, dnes upečeny i snědeny. Plech na bagety zatím nemám, tak jsem je "zakroutil". Fotky přikládám. Děkuji za recept!
16. 2. 2023 22:03
Udělal jsem těsto-460+40 mouky a 300 ml. vody. Těsto je tvrdá koule. Není tam málo vody?
17. 7. 2022 20:53
Eja57 (moderátorka): druhy den uz to neni ono, v teste neni zadny tuk, ktery by ho zvlacnil.
Zamrazit bych zkusila, urcite
Zamrazit bych zkusila, urcite
16. 7. 2022 09:34
Ivko, vydrží bagetky do druhého dne? A jak skladovat? Přikrýt uterkou?
A mrazit upečene jsi náhodou nezkoušela?
A mrazit upečene jsi náhodou nezkoušela?
10. 4. 2020 09:33
Tak jsem je před chvílí vyndala z trouby... a hned jsme museli ochutnat. Musím říct, že rozhodnutí dělat (vzhledem k delší přípravě) radši rovnou dvojitou dávku se vyplatilo, a to maximálně! Lepší bagetky jsem ještě nejedla, jsou výýýýýborné. Děkuji za skvělý recept, určitě budu péct častěji.
31. 7. 2017 11:01
ParádaUrčitě vyzkouším.
29. 7. 2017 11:12
cathleen domácí sýr nedělám,ale nechávám si ho vozit ze Zakarpatské Rusy.Je vynikající a vinko máme z Moravy.Tak jen budu muset zadělat těsto ,:-
29. 7. 2017 09:16
Děkuju Bagtky nejsou zdaleka tak složité, jak to možná vypadá většinu času jen kynou a právě toto dlouhé kynutí vytváří jejich úžasnou vůni a chuť...a přitom je to jen obyčejná voda, mouka, sůl a kousínek droždí..
maris: magistr Kelly možná, ale pekař Matěj určitě ne, ten by věděl, jak na to
Kucina: kdyby to jen trochu šlo, tak hned....sýr si děláš domácí?
maris: magistr Kelly možná, ale pekař Matěj určitě ne, ten by věděl, jak na to
Kucina: kdyby to jen trochu šlo, tak hned....sýr si děláš domácí?
29. 7. 2017 07:12
cathleen jsi pekařská bohyněprosím kousek bagety ke snídani,máslo a kafe mám..A další bagetu odpoledne sýr a dobré červené dodám.
29. 7. 2017 06:35
Jitkas: je to tak
29. 7. 2017 06:24
Maître boulanger , bagety mate prekrasne
28. 7. 2017 23:47
Fantastíko
28. 7. 2017 15:51
Ivo, to je přímo alchymie, magistr Kelly by záviděl , ale ten výsledek stojí za to, krásné bagety
28. 7. 2017 15:36
magdalenka:
Jasně, vždy po nějaké době odpočinuté těsto popřekládat. Nechat spočnout a znovu popřekládat. Vyvíjí se tím lepková struktura, těsto je tažnější a pružnější
Jasně, vždy po nějaké době odpočinuté těsto popřekládat. Nechat spočnout a znovu popřekládat. Vyvíjí se tím lepková struktura, těsto je tažnější a pružnější
28. 7. 2017 15:11
Na tvoju otázku by som odovedala, že určite áno. Toto je skvost z tvojej kuchyne. Alebo rúry?
(Fascinujú ma tie oká - diery na druhej snímke, nikdy som také krásne pečivo nemala.)
Ešte dotaz - to prekladanie na pomúčenej doske vždy po nejakej dobe?
(Fascinujú ma tie oká - diery na druhej snímke, nikdy som také krásne pečivo nemala.)
Ešte dotaz - to prekladanie na pomúčenej doske vždy po nejakej dobe?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 43 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 13 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 50 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 59 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho pect bagetky doba peceni bagety recept na bagetky tescoma bageta vesnická bageta top recepty na bagety bagety recept recept na bagety starofrancouzské korenova bageta dobo peceni bagety recepty na bagtky zadělat na bagetu kořenové bagety bageta recept rozmarynova bageta recept cathleen recepty bagety top recepty bageta bagety z čerstvého droždí recept ma bagety
Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, voda, sůl, droždí čerstvé
Starofrancouzské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGpB
15 názorů