Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 872 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,99 g |
Tuky | 11,69 g |
Vláknina | 13,01 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 65,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastrouháme mrkev a půlku jablka do malého kastrolku. Druhou půlku jablka na krájíme na kostičky a dáme stranou.
Krok 2: Přidáme zbylé ingredience kromě oříškového másla a medu.
Krok 3: Vše promícháme a na mírné ohni vaříme cca 5 minut, aby kaše byla pěkně hustá a mírně lepkavá. Pokud by byla příliš hustá, tak přidejte více mléka.
Krok 4: Kaši dáme do misky, přidáme oříškové máslo, med a zbylé jablíčko. Pokud by byla kaše málo sladká (záleží hodně na sladkosti jablka a mrkve), tak přidáme ještě další med dle chuti.
Zveřejněno 12. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čoko-pohanková kaše s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoMl
Moje poznámka
Čoko-pohanková kaše s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoMl
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 11 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 1 hodinou
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 1 hodinou
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 3 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 3 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 5 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 5 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 6 hodinami
Tématické fráze:
ovesna kase s mrkvi a mlekem,
ovesná kaše
Suroviny:
mrkev,
jablko,
mléko,
skořice,
zázvor,
semínka chia,
máslo,
med,
kakao
Komentáře (4)