Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 621 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 1,02 g |
Vláknina | 15,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Koleno si vykostíme , maso nakrájíme na kousky a zbylé kosti uvaříme.
Krok 2: Maso dáme na orestovanou cibuli v oleji, dusíme ve vlastní šťávě. Když se tekutina skoro vyvaří, přidáme zelený pepř, papriku, šafrán, kari, osolíme, dáme kmín, zalijeme vývarem z kostí kolena, které jsme si uvařili. Když je maso téměř měkké, přidáme nakrájenou kapustu, zalijeme zase vývarem a dusíme do změknutí masa, dosolíme. Můžeme i zahustit, ale není moc potřeba, zahustí to kapusta.
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48o7
Moje poznámka
Koleno v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48o7
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 20 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno v kapustě,
koleno s kapustou,
kapusta s vepřovým kolenem,
pomazánka z ricoty,
vepřové v kapustě,
vepřové koleno s kapustou,
vepřové koleno na kapustě,
vepřové koleno a kapusta,
vepřové koleno v v kapustě,
kaputsa a koleno,
pečené koleno a kapusta,
pečené koleno na kapustě,
recept syrové koleno s kostí,
kapusta s vepřovým masem,
kapusta recept,
vepřové koleno,
vepřové na šafránu,
omeleta s brambůrkama,
vývar z vepřového kolene,
jak zahustit kapustu
Suroviny:
koleno vepřové,
kapusta,
cibule,
česnek,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
pepř zelený,
šafrán,
koření kari,
sůl,
olej,
masox
Komentáře (3)