Postup přípravy
Krok 1: Sýr nakrajíme na kostičky, salám a okurku na kolečka.
Krok 2: Tyto ingredience napichujeme střídavě na špejle, dokud není špejle plná.
Krok 3: Z mouky a vajíčka zhotovíme těstíčko a v něm připravené špízy obalíme.
Krok 4: Na pánev si dáme rozpálit olej, poté vložíme špízy a osmažíme ze všech stran. Podáváme s bramborovou kaší či vařenými bramborami.
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO3M
Moje poznámka
Sýrový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO3M
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 16 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 23 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Tématické fráze:
sýrové ražničí,
špíz,
švédské ražniči,
špíz se sýrem,
spizy se syrem,
recept na spiz,
recepty spiz,
špíz recept,
švýcarský špíz,
sýrové špízy smažené,
nakládaný salám,
nakládaný eidam,
sirovy spiz,
nakládaný sýr eidam,
špíz recepty,
špízy,
špízy recept,
recept špíz,
špízy za studena,
špízy z točeného salámu
Suroviny:
sýr eidam,
okurky sterilované,
salám točený,
mouka hladká,
vejce,
olej,
špejle
Komentáře (6)