Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 731 kJ / 5 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,04 g |
Tuky | 331,43 g |
Vláknina | 47,50 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 541,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koko-flint bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjWM
Moje poznámka
Koko-flint bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjWM
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 minutami
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 6 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 6 hodinami
Tématické fráze:
koko,
třená bábovka recept,
recepty od koko,
koko recepty,
bábovka politá čokoládou,
recepty koko,
flint tyčinka,
tyčinka flint,
musli bábovka,
flint kokosová tyčinka,
babovka z musli,
koko recept,
kokosová tyčinka flint,
koko buchta,
koko tyčinky,
bábovka s musli,
koko tyčinka recept,
recepty dle koko,
tyčinka flint recept,
flint buchta
Suroviny:
mouka hladká,
kokos,
olej,
mléko,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
cukr,
tyčinka flint,
müsli
Komentáře (4)