Svačinový zelný salát z kysaného zelí

Suroviny 2-3 porce

300 g kysaného zelí
3 vařená vejce
150 g gothajského salámu
1 cibule
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
mletý pepř
cca 100 g majonézy (nebo zakysané smetany)

Postup přípravy receptu

  1. Zelí necháme okapat, pokrájíme ho na kratší kousky a dáme do mísy. Přidáme na kostičky pokrájená vejce, cibuli a salám. Osolíme, opepříme, zakápneme hořčicí, majolkou nebo zakysanou smetanou a promícháme.

  2. Dáme do chladna proležet alespoň na hodinu. Podáváme s čerstvým pečivem.

  3. Pokud chceme mít salát bezmasý, salám vynecháme nebo ho nahradíme tofu.

Komentáře k receptu Svačinový zelný salát z kysaného zelí

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: salát z kysaného zelí zelný salát z kyselého zelí salát z kysaného zelí recepty zelný salát s s Majolkou® salát z kysaného zelí s majonézou zelný salát kysané zelí recepty zelný salát z kysaného červeného zelí vitamínový salát zelný kysaný saláty zelný salát z kysané zelí salát s kysaného zelí a salámu recepty na saláty z kysaného zelí recepty z kysaného zelí zelný salát z kysaného zelí s cibulí salat z kysaneho zelí a tofu gothajský salát se zelím salát z kysaného zelí s s Majolkou® vitamínový salát z kysaného zelí salát z červeného kysaného zelí s s Majolkou® kysane zelny salat