Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 965 kJ / 5 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,82 g |
Tuky | 21,59 g |
Vláknina | 154,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1 173,66 g |
Postup přípravy
Dáme do pekárny, vymačkáme štávu z citronu, přidáme třtinový cukr, brusinky a zapneme program marmeláda. Krok 2: Hotové plníme do horkých sklenic, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru. Krok 3: Stejným způsobem dělám i kiwi džem, ale kiwi loupeme.
Zveřejněno 18. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem ze žlutých kiwi a fíků z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4V9
Moje poznámka
Džem ze žlutých kiwi a fíků z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4V9
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z kiwi,
jam z fíků,
loupeme fiky do marmelády,
recepty z fiku,
džem z fíků-recept,
recept na marmeladu z fíků
Suroviny:
fíky,
citron,
cukr třtinový,
cukr želírovací,
brusinky
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.