Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,88 g |
| Tuky | 42,69 g |
| Vláknina | 38,98 g |
| Cholesterol | 263 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,66 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Moje poznámka
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
Nejnovější recepty
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Domácí veka
Přidáno před 13 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 13 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 14 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 14 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 16 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 17 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 19 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 20 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 20 hodinami
Tématické fráze:
hovězí podplečí recepty,
hovězí podplečí recept,
hovězí na bylinkách,
dušené hovězí,
dušené hovězí se zeleninou,
hovězí podplečí s ryzi,
dušené hovězí plátky na bylinky,
dušené hovězí plátky na bylinkové máslo,
hovězí kostky na bylinkách,
hovězí dušené s bylinkami,
recept podpleci,
hovězí podplecí,
pecene hovězí podplečí recepty,
dušené hovězí podplečí recepty
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
celer,
cibule,
celer,
rajče,
špek,
rozmarýn,
tymián,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (2)