Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Studená tatarská slepice - salát

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2019 13:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 082 kJ / 1 693 kcal
Bílkoviny18,29 g
Tuky144,87 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,05 g
Sacharidy70,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

20. 4. 2019 21:53

Tak ma teraz napadlo, co sme robievali doma. Sliepka ma tvrdsie maso nez kurca a okrem toho volakefy bolo kurcata dostat pomenej, viac bolo sliepok, aj doma sme ich chovali. Takze sme slepku naplnili, zasili a normalne z nej uvarili polievku. Potom sme sliepku vzbrali. Dali do pekaca, potreli zmrsou roztopenej masi a mletej papriky, ppdliali vyvarom a v rure upiekli. Bola dobra polievka a sliepka bola krasne makka.;-)

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 18:39

Všem děkuji za pěkné komentáře a všem vám přeju hezké Velikonoce!!! :-K:-K:-K:yes:

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 18:37

Lenunka: Díky! :-K

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 18:34

casino: Děkuji za radu od tak zkušeného borce, jako jste vy. Ale myslím, že když je psáno, že slepici uvaříme doměkka s cibulí a pepřem ... atd, že to není slípka vařená jak jsme zvyklí, alespoň já vývar ze slepice nevařím se třemi cibulemi. :-O Ale dávám vám za pravdu v tom, že si tu slípku každý stejně uvaří tak jak je zvyklý, aby měl i dobrou polévku:-D;-) Ale to je věc každé kuchařky či kuchaře;-):-D. Přeji hezké Velikonoce:-K

Lenunka Lenunka

20. 4. 2019 18:28

casino: však si mohu dopředu připravit mandle a pak až vařit slepici, ne? čas přípravy uveden není:-K

Eja57 Eja57

20. 4. 2019 18:03

casino: tak teď ani já nechápu...:-((

casino casino

20. 4. 2019 17:54

MamlajdaD:
No, možná by bylo fajn postup začít stejně, jako máte v jiném vašem slepičím receptu:
"Slepici uvaříme na polévku jak jsme zvyklí, vyndáme ji z vývaru" a ještě teplé maso od kosti obereme. :-K

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 16:59

Magdalenka: Děkuji za komentík :-K třeba se to bude někomu hodit. Slepice je poměrně levná (oproti hovězímu polévkovému masu určitě) a když se z toho ještě udělá další jídlo, tak je to opravdu výhodné, že?

magdalenka magdalenka

20. 4. 2019 16:15

To bude dobré....:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slepice recepty slepice salát recept divoké slepice 4 language:cs slepice na sldkokyselých paprikách salát z vařené slepice slepice jako salát salát ze slepice recept salát ze slepice recept salat že slepice salat se slepice majonézou recept slepice varena slepice

Suroviny: slepice, sůl, pepř, cibule, majolka, šlehačka, okurky sterilované, mandle, hořčice, jablko, cukr

TopRecepty.cz

Studená tatarská slepice - salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RArw