Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny
Máte rádi, když je recept kompletní na maso i přílohu? Tak to jste tu správně. Dokřupava vypečené kachní prso je dochuceno koňakem a tymiánem. K němu se pak podává pyré z brambor a cukety a grilovaný chřest.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 255 kJ / 1 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,92 g |
Tuky | 82,87 g |
Vláknina | 21,78 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 78,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MvRP
Moje poznámka
Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MvRP
Nejnovější recepty
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 20 minutami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 23 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 10 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 11 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 13 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 14 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 14 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 15 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 15 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
optigril kuřecí prsa,
kachní prsa po francouzsku,
kachna recepty,
pyré ke kachně,
cuketa na optigrilu
Suroviny:
prsa kachní,
tymián,
koňak,
sůl,
pepř mletý,
chřest,
brambory,
chřest bíly,
česnek,
cuketa,
voda,
máslo,
sůl
Komentáře (1)