Portobello plněné zeleninou a sýrem

Tefal Kuchař: Tefal

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Houby 0 názorů

Když hledáte tu správnou alternativu k masové večeři a nic vás nenapadá, odpověď najdete u grilu. Připravíte v něm totiž snadno třeba i plněné portobello, které si bude chtít přida
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

4 žampiony portobello
200 g cukety
50 g cibule
1 ks červené papriky
3 stroužky česneku
100 g mozzarely
8 lístků bazalky
dvě lžíce olivového oleje
sůl
pepř
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony pokapeme olejem a vložíme do rozpáleného optigrilu na program Zelenina. Necháme dvě minuty grilovat a vyjmeme.

  2. Cuketu a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nasekáme najemno. Bazalku nasekáme na nudličky. Na oleji v pánvi orestujeme dosklovata česnek a cibuli, přidáme papriku a cuketu. Orestujeme dozlatava. Osolíme a opepříme. Necháme zchladnout a přidáme natrhanou mozzarellu a sekanou bazalku. Promícháme.

  3. Připravenou směsí naplníme portobella a vložíme do optigrilu rozpáleného na program Steak. Grilujeme do fáze Medium.

Poznámka

S elektrickým kontaktním grilem můžete grilovat po celý rok! Senzory měří tloušťku masa, takže steak nebo grilovaná ryba budou vždy přesně podle vašich představ. Displej mění barvu, zobrazuje fáze přípravy a upozorňuje zvukovým signálem na přesný stav grilování. Grilovací plošky jsou vybavené nepřilnavým povrchem, takže čištění půjde samo!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Portobello plněné zeleninou a sýrem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: plněné portobello recepty plněné portobello

Zapomněl/a jsem heslo