Pálivé bramborové noky se špenátem

Danca Kuchařka: Danca

Doba přípravy: 30 min 4 porce Bramborová jídla 1 názor

Suroviny

klasické těsto na bramborové knedlíky
1 cibule
2 stroužky česneku
3 kuřecí prsa
olej
50 g krájeného paprikového pikantního salámu
100 g čerstvého špenátu
sůl
pepř
chilli koření nebo kousek feferonky
sýr Grana Padano
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z těsta připravíme malé nočky a uvaříme je v osolené vodě. Trvá to jen chviličku, jakmile vyplavou na hladinu, jsou hotové.

  2. Do pánve dáme lžíci oleje, rozpálíme ho a osmahneme na něm na půlkolečka nakrájenou cibuli a plátky česneku.

  3. Jakmile cibule zesklovatí, přidáme kuřecí maso nakrájemé na kostky a restujeme na prudším ohni dozlatova.

  4. Mezitím vsypeme špenát do cedníku a propláchneme ho vařící vodou. Necháme okapat.

  5. K červenajícímu se masu přisypeme na nudličky nakrájený salám, okapaný špenát a okořeníme solí, pepřem a papričkou. Už jen na pánvi prohodíme a můžeme podávat, posypané hoblinkami sýra Grana Padano.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pálivé bramborové noky se špenátem

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Já ostré nesmím:-Sale někdy také zhřeším:-Da na této dobrotě bych si určitě pošmákla:-p+4:yes::-K

    Odpovědět

Tématické fráze: bramborove noky se spenatem recepty bramborové noky se špenátem bramborové noky s hráškem bramborové noky recepty s bramborovými noky noky se špenátem a masem pálivé bramborové knedlíky špenátové noky z bramborového tésta palivé kuřecí maso s noky grana padano recept recept na palivé bramboráky

Zapomněl/a jsem heslo