Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Španělský ptáček je tradičně plněný plátek masa. V tomto receptu však kousky kuřecího masa dusíme se surovinami, které se jinak skrývají v masovém závitku. Vše spolu vytvoří hustou omáčku a podávat můžeme třeba s rýží.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 820 kJ / 2 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,62 g |
| Tuky | 118,45 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 4,27 g |
| Sůl | 10,37 g |
| Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YK32
Moje poznámka
Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YK32
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 19 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
rozlítané ptacky,
rozlítané španělské ptáčky,
rozlitany ptacky,
recept na rozlítané ptáčky,
ptáčky z kuřecího masa,
recept rozlítané ptáčci,
španělské ptáčky rozlitane,
rozletane ptacky,
rozlítany ptaci,
top recepty rozlitanej ptacek,
španělské ptacky z kureciho masa,
rozletane ptáček,
rozlétaný ptáček,
rozlítaní ptáčci z s kuřecím masem,
rozletany ptáčky,
rozletane španělské ptáčky,
ptacky rozlitane,
recept na rozlétané španělské ptáčky,
rozletany spanelsky ptáček recept,
španělský ptáček
Suroviny:
prsa kuřecí,
párky,
vejce,
okurky sterilované,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
olej,
bujon kuřecí,
hořčice plnotučná,
jíška světlá
Komentáře (11)
Možná i chápu, že první půlku okurky dáváš do základu - na ochucení ( a tu druhou půlku bych asi nakrájela na plátky), jen bych tam asi gelový bujon dala hned po mase ještě před prvním podlitím, aby maso natáhlo chuť. Klasická rychlovka...
Přidávej další receptíky