Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 095 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,35 g |
Tuky | 27,89 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 148,26 g |
Postup přípravy
Trochu zchladlé přelijeme do misky, přidáme mléko, vejce a ostatní sypké suroviny. Ponorným mixerem rozmixujeme. Krok 2: Na lívanečníku vymaštěném trochu máslem upečeme z obou stran lívance. V kastrůlku rozehřejeme med spolu se lžičkou másla a rumu. Touto směsí lívance na talíři přelijeme a posypeme ořechy. Můžeme přidat zakysanou smetanu.
Zveřejněno 8. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance z pečených jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6E3R
Moje poznámka
Lívance z pečených jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6E3R
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 7 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
lívance z jablek,
livance z jabkama,
livance jablko,
lívance s jablko
Suroviny:
jablko,
máslo,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
skořice,
cukr hnědý,
med,
máslo,
rum,
ořechy
Komentáře (1)