Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 095 kJ / 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,35 g |
| Tuky | 27,89 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 148,26 g |
Postup přípravy
Trochu zchladlé přelijeme do misky, přidáme mléko, vejce a ostatní sypké suroviny. Ponorným mixerem rozmixujeme. Krok 2: Na lívanečníku vymaštěném trochu máslem upečeme z obou stran lívance. V kastrůlku rozehřejeme med spolu se lžičkou másla a rumu. Touto směsí lívance na talíři přelijeme a posypeme ořechy. Můžeme přidat zakysanou smetanu.
Zveřejněno 8. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance z pečených jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6E3R
Moje poznámka
Lívance z pečených jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6E3R
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 3 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 5 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 5 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 6 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 38 minutami
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 47 minutami
Pomazánka Palivec
ricci před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 2 hodinami
Šlehačková buchta
hliboka před 2 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
Shiki před 2 hodinami
Vynikající langoše
Magdalena.Dobromila před 3 hodinami
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Zabakcb před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Jitinka před 3 hodinami
Tématické fráze:
lívance z jablek,
livance z jabkama,
livance jablko,
lívance s jablko
Suroviny:
jablko,
máslo,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
skořice,
cukr hnědý,
med,
máslo,
rum,
ořechy
Komentáře (2)