Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 095 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,35 g |
Tuky | 27,89 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 148,26 g |
Postup přípravy
Trochu zchladlé přelijeme do misky, přidáme mléko, vejce a ostatní sypké suroviny. Ponorným mixerem rozmixujeme. Krok 2: Na lívanečníku vymaštěném trochu máslem upečeme z obou stran lívance. V kastrůlku rozehřejeme med spolu se lžičkou másla a rumu. Touto směsí lívance na talíři přelijeme a posypeme ořechy. Můžeme přidat zakysanou smetanu.
Zveřejněno 8. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance z pečených jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6E3R
Moje poznámka
Lívance z pečených jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6E3R
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 12 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 20 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 32 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 36 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 55 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 56 minutami
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
lívance z jablek,
livance z jabkama,
livance jablko,
lívance s jablko
Suroviny:
jablko,
máslo,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
skořice,
cukr hnědý,
med,
máslo,
rum,
ořechy
Komentáře (2)