Suroviny
Porce: 4 větší rohlíky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 832 kJ / 1 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,35 g |
Tuky | 35,51 g |
Vláknina | 19,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 229,60 g |
Postup přípravy
Osvědčila se mi nahřátá mikrovlnka. Tam to kyne jedna radost. Krok 6: Na trošku pomoučeném vále rozdělíme na 4 díly a vyválíme trojúhelníky. Krok 7: Stáčíme od nejširší strany a ukládáme na plech. Krok 8: Necháme ještě cca 20 min kynout. Krok 9: Troubu nahřejeme na 240°C a rohlíky pečeme do zlatavé barvy. Krok 10: Dáme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 25. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové rohlíky s tangzhongem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xK5n
Moje poznámka
Bezlepkové rohlíky s tangzhongem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xK5n
Nejnovější recepty
Filety z Aljašky s hráškovým pyré a glazovanou mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vláčná bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé nudle s masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Šťáva z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Nakládaná červená řepa
Přidáno před 22 hodinami
Selská omeleta
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu
Martin Zounar zjistil, jak zhubnout a netrápit se u toho: Strava je základ, 10 kg už mám dole, říká populární herec
Rychlý hrníčkový perník na plech: Krásně vláčný, nadýchaný a voňavý moučník hravě zvládne i kuchyňský začátečník
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchanice z brambor, slaniny a kysaného zelí
MarcelaPa před 22 minutami
Mleté maso s kolínky
Joey1 před 3 hodinami
Česneková kroupová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí směs po uzenářsku
mamina58 před 3 hodinami
Kapustová polévka se sýrem
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřová krkovice dušená s houbami
Marketka3 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jtrecepty před 5 hodinami
Segedínský guláš
jtrecepty před 5 hodinami
Katův šleh 2
esstelle před 7 hodinami
Frankfurtská hovězí pečeně II.
RabaRoman před 17 hodinami
Suroviny:
mouka rýžová,
voda,
mouka bezlepková,
kvasnice,
olej,
voda,
sůl,
cukr,
sůl hrubá,
Komentáře (4)