Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 544 kJ / 3 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,04 g |
Tuky | 152,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 501,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience na těsto smícháme. Těsto dáme na plech.
Krok 2: Těsto poklademe ovocem a posypeme drobenkou.
Krok 3: Buchtu pečeme na 190 °C, cca 30 minut nebo do zlatova.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtová buchta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X82o
Moje poznámka
Jogurtová buchta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X82o
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 3 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 2 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 2 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 2 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 2 hodinami
Jablkový perník
collins před 4 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 6 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 7 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 8 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
olej,
prášek do pečiva,
vejce,
jogurt bílý,
cukr vanilkový,
ovoce
Komentáře (8)