Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 544 kJ / 3 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,04 g |
Tuky | 152,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 501,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience na těsto smícháme. Těsto dáme na plech.
Krok 2: Těsto poklademe ovocem a posypeme drobenkou.
Krok 3: Buchtu pečeme na 190 °C, cca 30 minut nebo do zlatova.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtová buchta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X82o
Moje poznámka
Jogurtová buchta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X82o
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 3 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 5 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 6 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 7 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 8 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 8 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
olej,
prášek do pečiva,
vejce,
jogurt bílý,
cukr vanilkový,
ovoce
Komentáře (8)