Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 298 kJ / 310 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,39 g | 
| Tuky | 15,96 g | 
| Vláknina | 4,32 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 215 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 19,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Rychlý salát s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3kK
Moje poznámka
					 
				
Rychlý salát s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3kK
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 10 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 12 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 13 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 13 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 14 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 14 hodinami
						Suroviny:
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							vejce, 
						
						
							avokádo, 
						
						
							salát hlávkový, 
						
						
							salát, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							ocet balsamiko, 
						
						
							koření italské bylinky, 
						
						
							olej olivový
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
Komentáře (5)
Noooo...Esme jich možná naučila jíst chlupaté kiwi, ale futrál z avokáda je podle mne fakt nepoživatelný....
Kdysi mě australská kolegyně honosící se nickem spíše latinskoamerickým
ZRALÉ avokádo je jako máslo a pohodlně se separuje od slupky, leč na rozdíl od Eja57: nepoužívám naostřenou užičku
No, tu slupku vyzkouším, ale samozřejmě až budu za slaměného vdovce, že