Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 960 kJ / 1 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,18 g |
Tuky | 36,68 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 662 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 187,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory omyjte a osušte. Rozložte je na plech vyložený pečícím papírem, pokapejte olejem, osolte i opepřete a pečte asi 25 minut v troubě předehřáté na 200°C dozlatova a doměkka.
Krok 2: Papriku očistěte, nakrájejte ji na malé kostičky a společně s bylinkami ji vmíchejte do tvarohu, trochu zředěného mlékem. Dochuťte solí a pepřem, případně trochou cukru.
Krok 3: Maso očistěte, odblaňte a nakrájejte na plátky. Medailonky osolte, opepřete a z obou stran je opečte na rozehřátém oleji.
Zveřejněno 14. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky s tvarohovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxky
Moje poznámka
Vepřové medailonky s tvarohovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxky
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 10 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Suroviny:
brambory rané,
olej,
sůl,
pepř mletý,
paprika čerstvá červená,
čerstvé bylinky,
tvaroh,
mléko,
cukr,
panenka vepřová
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.