Kuřecí kostky na celeru

Suroviny

500 g kuřecího masa
2 lžíce oleje
1 cibule
400 g celeru
4 stroužky česneku
3 lžíce hladké mouky
grilovací koření
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájím na kostky, přidám sůl, grilovací koření. Nechám uležet půl hodiny v chladu.

  2. Na oleji orestuji cibuli, přidám nahrubo nastrouhaný celer, lisovaný česnek, krátce podusím. Přidám maso, podliji trochu vodou a dusím do změknutí. Nakonec zapráším moukou, provařím.

Poznámka od kuchařky

Je to rychlé, dobré jídlo, vřele doporučuji. Inspiraci jsem získala z knihy "Hubneme s rozumem tvořivě." Místo rýže, kterou doporučují, jsme si k tomu dali hranolky.:)

Komentáře k receptu Kuřecí kostky na celeru

K receptu nejsou žádné komentáře.