Bramborové noky s baby špenátem, šunkou a smetanou
Jednoduché jídlo, v kterém využijeme buď koupený polotovar, nebo připravíme svoje domácí noky. V kombinaci se smetanovým špenátem se jedná o chutný pokrm. Při využití polotovaru bude navíc hotový opravdu za 15 minut.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 382 kJ / 1 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,47 g |
Tuky | 91,60 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,05 g |
Sacharidy | 177,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové noky s baby špenátem, šunkou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nEzP
Moje poznámka
Bramborové noky s baby špenátem, šunkou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nEzP
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 13 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
noky bramborové,
špenát baby,
máslo,
šunka,
smetana ke šlehání,
mléko,
solamyl,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.