Fazolové brownie

Luštěniny Doba přípravy: 40 minut příprava , 20 minut tepelná úprava 0 názorů

Luštěniny Doba přípravy: 40 minut příprava , 20 minut tepelná úprava 0 názorů

Suroviny

1 plechovka červených fazolí (220 g bez nálevu)
20 g kokosového oleje
50 g arašídového másla
50 g třtinového cukru
2 vejce
20 g kakaa
20 g mandlové mouky
100 g hořké čokolády
půl lžičky kypřícího prášku

Postup přípravy receptu

  1. Čtvercovou formu 20x20 cm vyložíme pečícím papírem a troubu předehřejeme na 180°C.

  2. Polovinu čokolády rozpustíme s kokosovým olejem. Smícháme s oříškovým máslem a cukrem. Mícháme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Nyní přidáme fazole, vejce, kakao, mouku a kypřící prášek. Krátce, ale důkladně rozmixujeme.

  3. Nakonec přidáme druhou polovinu čokolády, kterou jsme pokrájeli na menší kousky. Přendáme do formy, můžete ozdobit dle libosti, například ovocem, ořechy atd. Pečeme 20 minut. Necháme vychladnout a můžeme servírovat.

Poznámka od kuchařky

* Brownie se vám po 20 minutách bude zdát syrové, ale nebojte se, ono během chladnutí zpevní. Není nic horšího než přepečené (vysušené) brownie.

* Můj FB: https://www.facebook.com/groups/1199616830514402

Komentáře k receptu Fazolové brownie

K receptu nejsou žádné komentáře.