Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švýcarské ražničí

Když máme hluboko do kapsy, hodí se nám mít po ruce chutné recepty za pár kaček. Toto švýcarské ražničí patří mezi ně. Sýr se šunkou napíchneme na jehlu a usmažíme v trojobalu.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

6. 8. 2009 17:37

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- recept mi přišel meilem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2016 15:30

Markéta Kvasničáková: Taky super nápad, to už je pak ale v jiné cenové relaci :-)

Markéta Kvasničáková

25. 9. 2016 14:32

Místo šunky dávám vepřovou panenku nakrájenou na kolečka

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2016 19:14

Anna3232: Taky někdy, ale nemusím ji tam;-)

Anna3232

4. 8. 2016 16:00

Já tam přidavám i cibuli.Taky moc dobrý.:yes:

Marta

3. 6. 2016 23:10

Marta: oprava : žampiony ...

Marta

3. 6. 2016 23:09

já to dělám běžně a přidávám mezi to žempiony a cibuli, je to fakt ňamka :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 4. 2016 23:27

prosciuto: kokos na obalení znám velmi důvěrně a můžu potvrdit, že je super. Banán jsem ještě nezkoušela, ale moc děkuji za poznatek :-8

prosciuto

9. 4. 2016 22:20

Poznám podobný recept s pridaním banánu.
Kombinácia slaného (šunka, Edam) + sladký banán
je tiež zaujímavá príprava.
Skúšal som zameniť Edam za iný bežne používaný syr (Gouda, Emmental)
a v závislosti od sladkosti banánu bol výsledok chuťovo ešte zaujímavejší.
Tiež zameniť strúhanku za strúhaný kokos je jedna z možností.
Používam len 1-krát obalenie vo vajci a strúhanke, aby chuť smaženej strúhanky
neprekryla chuť ražniči.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 3. 2016 17:45

Peťule: Rozhodně!!! Taky znám dobu, kdy jsem byla s dětmi sama a vařila jsem halušky na 100 způsobů :-D

Peťule

13. 3. 2016 16:48

tento recept znám nějakou dobu, je výborný. Jen do špízu střídavě dávám ještě kolečka rohlíku. Byla jsem na děti sama a byl dobrý jakýkoliv levný recept a bylo toho hodně.:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2016 09:48

Maemi:;-)

Maemi Maemi

1. 3. 2016 18:20

už vím co udělám zítra na oběd, děkuji za nápad ;-)

Ray

13. 2. 2016 17:01

cakal som svajciarsky(emental) syr aspon puzity v tomto recepte, no co uz aj raznici k tomu nesedi, hlavne ze je "kreativita" :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2016 18:41

Bronislava: No rozhodně ano!! :-):yes:

Bronislava

23. 1. 2016 15:35

Dávam šumkový salám,3druhy sýru/aidam,plísňak,hermelín/,pórek a obalit 2x v trojobalu,je to taky super;-);-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražničí recept švýcarské ražničí ražničí švícarské ražniči ražniči na oheň recepty řažniči recept ražničí ražniči na ohni ražničí recepty švýcarské recepty recept na ražničí ražniči se sýrem rozdíl mezi ražničí a špízem švýcarské ražniči recept super ražniči syrove raznici super minutky švýcarké ražničí rozdíl mezi špízem a ražniči švýcarská šunka

Suroviny: sýr eidam, šunka, strouhanka, vejce, olej

TopRecepty.cz

Švýcarské ražničí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QOD