Švýcarské ražničí
Když máme hluboko do kapsy, hodí se nám mít po ruce chutné recepty za pár kaček. Toto švýcarské ražničí patří mezi ně. Sýr se šunkou napíchneme na jehlu a usmažíme v trojobalu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské ražničí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QOD
Moje poznámka
Švýcarské ražničí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QOD
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 12 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 8 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 9 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 10 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 11 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 12 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 14 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 14 hodinami
Tématické fráze:
ražničí recept,
švýcarské ražničí,
ražničí,
švícarské ražniči,
ražniči na oheň,
recepty řažniči,
recept ražničí,
ražniči na ohni,
ražničí recepty,
švýcarské recepty,
recept na ražničí,
ražniči se sýrem,
rozdíl mezi ražničí a špízem,
švýcarské ražniči recept,
super ražniči,
syrove raznici,
super minutky,
švýcarké ražničí,
rozdíl mezi špízem a ražniči,
švýcarská šunka
Suroviny:
sýr eidam,
šunka,
strouhanka,
vejce,
olej
Komentáře (65)
Kombinácia slaného (šunka, Edam) + sladký banán
je tiež zaujímavá príprava.
Skúšal som zameniť Edam za iný bežne používaný syr (Gouda, Emmental)
a v závislosti od sladkosti banánu bol výsledok chuťovo ešte zaujímavejší.
Tiež zameniť strúhanku za strúhaný kokos je jedna z možností.
Používam len 1-krát obalenie vo vajci a strúhanke, aby chuť smaženej strúhanky
neprekryla chuť ražniči.