Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 703 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,58 g |
| Tuky | 26,56 g |
| Vláknina | 14,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 22,54 g |
Postup přípravy
Pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C na 30 minút. Krok 3: Brokolicu rozoberieme na ružičky a v troche osolenej vody povaríme 5 minút. Scedíme. Krok 4: Na taniere rozložíme brokolicu, batát a cviklu a prelejeme zálievkou z oleja, horčice, citrónovej šťavy a soli. Ihneď podávame.
Zveřejněno 18. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1Xl
Moje poznámka
Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1Xl
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 15 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 37 minutami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 1 hodinou
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 1 hodinou
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 9 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 13 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 14 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 14 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 15 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 15 hodinami
Suroviny:
batáty,
řepa červená,
brokolice,
olej,
česnek,
pepř,
sušená bazalka,
sůl,
olej olivový,
hořčice,
šťáva citronová
Komentáře (1)