Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 703 kJ /
407 kcal
Bílkoviny13,58 g
Tuky26,56 g
Vláknina14,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy22,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Batát a cviklu ošúpeme, narežeme na kocky a dáme zvlášť na olejom potretý plech (používam teflónovú fóliu) ďalej od seba, aby prípadná šťava z cvikly nezafarbila batát. Krok 2: Obe zeleniny posypeme bazalkou, korením, soľou a pokvapkáme olejom.
Pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C na 30 minút. Krok 3: Brokolicu rozoberieme na ružičky a v troche osolenej vody povaríme 5 minút. Scedíme. Krok 4: Na taniere rozložíme brokolicu, batát a cviklu a prelejeme zálievkou z oleja, horčice, citrónovej šťavy a soli. Ihneď podávame.

Zveřejněno 18. 11. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g1Xl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g1Xl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
batáty, řepa červená, brokolice, olej, česnek, pepř, sušená bazalka, sůl, olej olivový, hořčice, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu