Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

31. 12. 2021 15:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 334 kJ / 1 514 kcal
Bílkoviny62,85 g
Tuky52,87 g
Vláknina139,40 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,24 g
Sacharidy128,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévku nezahušťuji, ale kdo má potřebu, může zahustit 1 lžící jíšky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 11. 2023 15:30

MiroslavB: :-) děkuji - Hezký den :-K

MiroslavB MiroslavB

12. 11. 2023 15:28

Super

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: olej slunečnicový, máslo, cibule, mrkev, celer, petržel, celer, čočka beluga, cizrna, rajče sekané, protlak, rajče cherry, koření oregáno sušené, tymián sušený, bobkový list, paprika sušená uzená, pepř mletý, sůl, klobása chorizo, nať petrželová

TopRecepty.cz

Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ljg1