Candát s kedlubnami
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci s lehce nasládlými, dušenými kedlubnami, si ji zajisté vychutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 939 kJ / 1 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,39 g |
| Tuky | 45,24 g |
| Vláknina | 11,01 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 456 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 52,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s kedlubnami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKlG
Moje poznámka
Candát s kedlubnami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKlG
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 14 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 15 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 17 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 3 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 4 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 4 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 4 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 5 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 6 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 7 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 7 hodinami
Suroviny:
candát,
šťáva citronová,
kedlubna,
máslo,
víno bílé,
vývar zeleninový,
škrob kukuřičný,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý,
voda
Komentáře (1)