Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát s kedlubny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

13. 1. 2022 08:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 939 kJ / 1 419 kcal
Bílkoviny163,39 g
Tuky45,24 g
Vláknina11,01 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 456 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy52,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství je na dvě až čtyři porce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: candát, šťáva citronová, kedlubna, máslo, víno bílé, vývar zeleninový, škrob kukuřičný, smetana zakysaná, sůl, pepř, voda

TopRecepty.cz

Candát s kedlubny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KKlG