Candát s kedlubnami
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci s lehce nasládlými, dušenými kedlubnami, si ji zajisté vychutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 939 kJ / 1 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,39 g |
| Tuky | 45,24 g |
| Vláknina | 11,01 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 456 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 52,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s kedlubnami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKlG
Moje poznámka
Candát s kedlubnami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKlG
Nejnovější recepty
Linecké kytičky z pohankové mouky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí filírovaný steak s houbovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Výroba křupavé vrstvy podle Heleny Fléglové
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka z domácí pekárny
Přidáno před 17 hodinami
Pudinkový dezert se sušenkami
Přidáno před 19 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jelení guláš podle Jirky
Dajvid před 6 hodinami
Chutné vafle
Mojka2 před 6 hodinami
Salát s uzenou makrelou
Sonik před 8 hodinami
Krémové cuketové rizoto
Danoouch před 9 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
martulka.j před 10 hodinami
Smetanová bramboračka se žampiony
Lida.Rose před 10 hodinami
Barevný koláč
malami před 10 hodinami
Řezy s pomerančovým krémem
Martakasova před 11 hodinami
Bílá fazolová polévka s paprikovou klobáskou
Mojka2 před 11 hodinami
Kornoutky s bílkovou náplní
Svadla před 13 hodinami
Suroviny:
candát,
šťáva citronová,
kedlubna,
máslo,
víno bílé,
vývar zeleninový,
škrob kukuřičný,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý,
voda
Komentáře (1)