Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hřibová záhorácká čalamáda

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min pred plnením do pohárov sa zmes 24 hodín marinuje

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava, pred plnením do pohárov sa zmes 24 hodín marinuje)

30. 3. 2022 14:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Množství na 10 sklenic o objemu 3 dl.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 861 kJ / 1 401 kcal
Bílkoviny41,50 g
Tuky5,20 g
Vláknina98,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26,16 g
Sůl65,00 g
Sacharidy256,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podľa mojej mamky :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janyj

30. 3. 2022 18:30

Marie Svarcova: Treba prísť na Záhorie cez sezónu. Ale musím povedať, že čalamádu robíme len cez vydarenú sezónu. :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 3. 2022 17:12

:-)<3 paráda jen mít ty hřiby (u nás na sídlišti fakt nerpstou tak jen tiše závidím):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby lesní, sůl, kyselina citronová, voda, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, bobkový list, paprika, cibule

TopRecepty.cz

Hřibová záhorácká čalamáda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ernk