Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Hřibová záhorácká čalamáda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava, pred plnením do pohárov sa zmes 24 hodín marinuje)

30. 3. 2022 14:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Množství na 10 sklenic o objemu 3 dl.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 861 kJ / 1 401 kcal
Bílkoviny41,50 g
Tuky5,20 g
Vláknina98,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26,16 g
Sůl65,00 g
Sacharidy256,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podľa mojej mamky :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janyj

30. 3. 2022 18:30

Marie Svarcova: Treba prísť na Záhorie cez sezónu. Ale musím povedať, že čalamádu robíme len cez vydarenú sezónu. :-)

Marie Svarcova

30. 3. 2022 17:12

:-)<3 paráda jen mít ty hřiby (u nás na sídlišti fakt nerpstou tak jen tiše závidím):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: houby lesní, sůl, kyselina citronová, voda, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, bobkový list, paprika, cibule

TopRecepty.cz

Hřibová záhorácká čalamáda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ernk