Velikonoční beránek mramorový
Velikonoční beránek je symbolem jarních svátků. S tímto receptem připravíte jednoduchého dvoubarevného beránka z olejového těsta, které je díky našlehaným bílkům krásně nadýchané. Po upečení pak beránka můžete dozdobit mašlí.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 711 kJ / 3 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,12 g |
Tuky | 149,94 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 465,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční beránek mramorový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljZl
Moje poznámka
Velikonoční beránek mramorový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljZl
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 15 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 15 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 16 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 17 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 17 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
kakao,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (2)