Javornický kapr
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,88 g |
Tuky | 36,43 g |
Vláknina | 23,84 g |
Cholesterol | 43 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 66,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nemáme-li rýžovou mouku, tak si trochu rýže umeleme na mlýnku na kafe.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2022 12:44
25. 8. 2022 07:42
25. 8. 2022 06:29
1 vrchovatá lžíce hladké mouky
1 vrchovatá lžíce rýžové mouky
1 vrchovatá lžíce solamylu
Ono to těstíčko bude platit asi obecně (trošku to připomíná tempuru)..., leč smím-li prosit o vyzkoušení jedné porce BEZ rýžové mouky a posouzení, zda je v tom nějaký patrný rozdíl?
24. 8. 2022 20:47
24. 8. 2022 20:04
Nemáme-li rýžovou mouku, tak si trochu rýže umeleme na mlýnku na kafe.
***
No a jaký je význam použití rýžové mouky
když je tam
1 vrchovatá lžíce hladké mouky 1 vrchovatá lžíce solamylu
24. 8. 2022 18:51
24. 8. 2022 17:34
23. 8. 2022 13:32
23. 8. 2022 07:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 22 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 28 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 44 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Suroviny: sůl, pepř čtyř barev, mouka hladká, mouka rýžová, solamyl, koření na ryby, voda, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, česnek, sůl, kmín drcený, olej, sýr niva
Javornický kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrX2r
9 názorů