Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brownies s polotekutým vnitřkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

24. 11. 2022 00:39

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 382 kJ / 2 481 kcal
Bílkoviny28,26 g
Tuky152,32 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy245,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jistě to láká se hned pustit do jídla, nicméně u brownies tohoto typu se vyplatí počkat, až úplně vychladnou – teprve pak mají tu správnou konzistenci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dunys

24. 11. 2022 09:43

Dajda: Zní to zvláštně, ale olivový olej s čokoládou se mají rády. Počtěte třeba tady: www.177milkstreet.com/2022/04/chocolate-and-olive-oil-do-go-together
Chuť je trošičku jiná oproti klasickým máslovým brownies, ale nemyslím si, že by to bylo špatné.
Donesl jsem je do sboru, kam chodím, a sboristé si pochvalovali, že tyhle brownies jsou ještě lepší než ty minule (a minule jsem je dělal s máslem) :-)

Dajda Dajda

24. 11. 2022 08:36

Olivový olej a čokoláda - není to trochu drastická kombinace? Tady bych viděla spíše olej více neutrální chuti, ba přímo dokonce máslo. Rozhodně to není dietka a zdravý olej to nezachrání! :-Q

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čokoláda hořká, olej olivový, cukr moučkový, mouka hladká, vejce, extrakt vanilkový

TopRecepty.cz

Brownies s polotekutým vnitřkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EROol