Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Griliášové hrudky

Griliášové hrudky jsou skvělé cukroví, které můžete připravit i na poslední chvíli, protože jsou rychle hotové. Malé hromádky vlašských ořechů a mandlí slepených karamelem stačí po vychladnutí namočit do čokoládové polevy.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

13. 12. 2022 12:36

Suroviny pro 40 kusů

40 kusů

Nutriční hodnoty

Energie16 468 kJ / 3 936 kcal
Bílkoviny56,63 g
Tuky271,55 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy298,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

12. 11. 2023 21:21

Ráda používám karamel, tohle musím zkusit!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

15. 4. 2023 13:24

Výborné, mandle jsem opekla před mletím, na zvýraznění chuti. Dávala jsem do košíčků vylitých, rozpuštěnou čokoládou, dobře vychlazených! A pak po úplném vychlazení, jsem ještě polila polevou. Dobrota nevídaná! <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mandle, ořechy vlašské, cukr krupice, máslo, med, poleva čokoládová, alobal

TopRecepty.cz

Griliášové hrudky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxR37