Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sous vide dezert Pot de Caramel

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

19. 12. 2022 10:32

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 666 kJ / 1 593 kcal
Bílkoviny22,92 g
Tuky114,78 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 952 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy117,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. Lauben Sous Vide Stick je ideálním pomocníkem do kuchyně pro každého, kdo chce ušetřit hodiny strávené u sporáku, a přesto dostat z ingrediencí maximum. 

Poznámka autora receptu

Recept vznikl za přispění Markéty Marešové alias foodblogerky Lžička cukru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

17. 12. 2022 14:26

Lauben: :-K rcp mne zaujal a zajímalo mne, co to je Lauben Sous Vide Stick a objevila jsem tam i Tvůj receptík: www.lauben.com/cs/recepty-sous-vide-dezert-pot-de-caramel/ ;-) A pokud tomu dobře rozumím, jedná se pouze o zavařování pomocí uvedeného přístroje.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cukr krupice, máslo, smetana ke šlehání, mléko, žloutek, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Sous vide dezert Pot de Caramel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L96qr