Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medové řezy s ořechy

Med a ořechy tvoří dokonalou kombinaci, která nikdy neomrzí. Tentokrát zkuste tyto dvě suroviny použít v jednoduchém moučníku. Pláty medového těsta, ořechová krusta a máslový krém, to jsou medové řezy s ořechy, které prostě musíte vyzkoušet.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

100 min (50 min příprava + 50 min tepelná úprava)

16. 8. 2009 23:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie37 396 kJ / 8 938 kcal
Bílkoviny135,13 g
Tuky546,72 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 7,06 g
Sůl1,00 g
Sacharidy852,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marcelie

11. 3. 2010 12:56

Zrovna jsem dodělala váš recept a souhlasím s Danou61,že je to nebe v hubě.Opravdu výborný.Jelikož jsem neměla maizenu nahradila jsem krém za krém s vaječným likérem.Nemělo to chybu a tak bodík letí směrem k vám.:yes::-p

Dana61

1. 2. 2010 15:30

Milá Simonko, tohle je opravdu chuťový požitek. U nás je nazýváme "Nebe v hubě" a myslím, že oprávněně. Jsou opravdu skvělé- vřele doporučuji :-D:yes:

michsamant michsamant

20. 1. 2010 15:18

:-p:yes:

Gabina

21. 12. 2009 22:04

Přidávám hodnocení po odležení - řezy jsou vynikající :yes: Rodinka chválila :-K Placky jsem pekla na teflonové folii, ze které šly po upečení bezproblémově sundat :-))

simonka

21. 12. 2009 12:13

Táňo a Gábinko děkuji moc za důležité info pro kuchařky :-K Já do krému dávám vrchovatou lžíci cukru, ale ořechová krusta je sladká dost, tak ho není třeba hodně. Gábi krásné fotečky ;-)

Gabina

20. 12. 2009 23:09

Vrchní ořechová krusta je vynikající a voní karamelem. Pro začínající kuchařky doplním, že na krém se musí škrob svařit v mléce na hustou kaši. Dále chybí údaj, kolik cukru patří do krému. Já dala jeden vanilkový cukr a trochu moučkového. Řezy potřebují odležet. Po upečení byly sice placky měkké, ale do rána ztuhly. Spodní placku jsem ještě potřela kávou ovoněnou amaretem.

Lenka

29. 11. 2009 18:38

:yes:

Táňa

21. 11. 2009 16:01

Opravdu vynikající dobrůtka, před krájením doporučuji dát na 20 min do mrazáku,dá se to mnohem lépe krájet:-p:-p:-p

simonka

17. 8. 2009 17:49

jano až budeš mít čas, určitě zkus, je vynikající :):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 8. 2009 10:42

To se mi moc líbí, vypadá to zajímavě s tou krustou:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ořechové řezy na plech ořechové řezy nejlepší recepty ořechové řezy ořechovo medové řezy ořechové řezy medové medový řez řezy s ořechy vánoční medové řezy medové řezy od babičky medove orechove rezy ořechové medové řezy ořechový řez řezy medové nejlepší recepty recept na vánoční ořechový řez řezy s ořechovou krustou nejlepší ořechové řezy vánoční ořechové řezy na plech ořechové řezy s medovou krustou medové placky ořechovo medový řez

Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, vejce, med, mléko, soda jedlá, tuk hera, ořechy, cukr krupice, med, máslo, mléko, škrob kukuřičný, máslo, cukr, máslo, mouka

TopRecepty.cz

Medové řezy s ořechy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E97v