Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slovenské pirohy

Oblíbeným pokrmem ve východní Evropě jsou pirohy. Ty slovenské, zná většina z nás plněné brynzou, ale naplnit je můžete i povidly, nebo tvarohem. Podáváme je posypané křupavou strouhankou.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 8. 2009 21:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie25 312 kJ / 6 050 kcal
Bílkoviny159,79 g
Tuky249,86 g
Vláknina31,80 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 693 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy774,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 10. 2009 23:16

Moc super, vím, že jsem dělala podobné a měly úspěch;-) Plusík;-)

Sodovka Sodovka

19. 8. 2009 16:40

Dělám úplně stejné pirohy. Ze zbytku těsta (různé kousky) krájím rádýlkem širší nudle (cca 1 - 1,5 cm). Nudle samozřejmě neplníme. Nejraději mám pirohy s džemem.Ivako :yes::yes::yes:

Lucka82

17. 8. 2009 23:11

...tohle jídlo mám moc ráda :-p ;-),co nejdříve vyzkouším :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těsto na pirohy pirohy recept pirohy recept na slovenské pirožky slané pirohy pirohy s povidly slovenske recepty slovenské pirožky pirohy na sladko slovenská jídla recept na pirohy povidlové pirohy pirohy s marmeládou pirohy s mákem slovenské jídlo slovenské jídla slovenske pyrohy recept pirohy cesto na pirohy pirohy s povidlím

Suroviny: mouka hrubá, vejce, tvaroh, povidla švestková, sůl, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Slovenské pirohy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vozm