Domácí toastový chléb
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 033 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 42,36 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,21 g |
Sacharidy | 366,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na tuto dávku jsem použila formu na biskupský chlebíček 30x11x7 cm.
Chléb je výborný i třetí den :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2023 13:53
Marie Svarcova: Děkuji 🙂 za mou celou rodinu naprosto nejlepší chléb,který jsem kdy upekla.Delam každý týden a je opravdu výborný i druhý den.Ted jsem vyzkoušela i špaldovou hladkou a naprosto vynikající.
10. 1. 2023 11:17
Marie Svarcova: vím, že spousta lidí se s tím nechce matlat protože to díky kynutí dlouho trvá, ale opravdu stojí za to, je moc dobrý. My už kupovaný néé
10. 1. 2023 10:57
recept i foto se mi moc líbí - určitě udělám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 6 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 49 sekundami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 5 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 8 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo?
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, droždí čerstvé, voda, sůl, máslo, vejce
Domácí toastový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kR1j
3 názory