Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek s fazolkami

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

19. 4. 2023 09:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 113 kJ / 266 kcal
Bílkoviny12,70 g
Tuky3,20 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plátek vepřový, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, kurkuma, sůl, olej

TopRecepty.cz

Vepřový plátek s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kxQj