Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 973 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,33 g |
Tuky | 38,72 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 161,52 g |
Postup přípravy
Promícháme a přikryté necháme odpočinout.
Vývar se musí nasáknout do kuskusu. Krok 2: Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme a na sádle opečeme z obou stran doměkka. Krok 3: Papriku a cuketu nakrájíme a na grilu, který potřeme tukem, ogrilujeme.
Nakonec osolíme. Krok 4: Omáčka:
Do výpeku z kotlet přidáme hořčici a smetanu a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
Zveřejněno 3. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta, kuskus a grilovaná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xQjJ
Moje poznámka
Vepřová kotleta, kuskus a grilovaná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xQjJ
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 6 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Suroviny:
kotleta,
sůl,
pepř,
sádlo,
kuskus,
sůl,
pepř,
vývar masový,
cuketa,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
tuk,
sůl,
smetana,
hořčice dijonská
Komentáře (3)