Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Za pomoci šunkovaru si můžete připravit výtečnou dušenou krkovici, která bude krásně šťavnatá, provoněná jalovcem, pepřem a rozmarýnem. Trpělivost při časově náročnější přípravě se vyplatí a domácí šunku si tak budete moct plně vychutnat.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 971 kJ / 1 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,90 g |
Tuky | 114,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 11,60 g |
Sůl | 21,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwkE
Moje poznámka
Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwkE
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 5 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 24 minutami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 45 minutami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 50 minutami
Kedlubnové zelí
jana100 před 1 hodinou
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 1 hodinou
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 3 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 5 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 6 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
voda,
jalovčinky,
koření nové koření,
pepř,
rozmarýn,
rychlosůl,
sůl
Komentáře (6)
Inspiroval mě pavelk se svou dušenou krkovičkou,kterou jsem už podle jeho rcp dělala
Maruško,podle popisu to vypadá složitě,ale je to velice jednoduché.Není tady žádné krájení ani mletí jako např.u šunky. Jen se do kusu masa napíchá lák a za 3 dny se to strčí do šunkovaru