Uzené vepřové maso pečené na česneku a zelenině

Vepřové maso Doba přípravy: 50 minut 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 50 minut 2 názory

Suroviny 4 porce

750 g uzeného masa
1 cibule
sůl
pepř
olej
mrkev
1/4 celeru
4 stroužky česneku
sojová omáčka
vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev a celer, nakrájený česnek a orestujeme. Pak přidáme maso nakrájené na plátky, podlijeme vývarem, přidáme trochu sojové omáčky a upečeme.

  2. Maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme, podle potřeby rozředíme vývarem a dochutíme solí a pepřem. Prohřejeme.

Komentáře k receptu Uzené vepřové maso pečené na česneku a zelenině

Tématické fráze: pečené uzené maso uzené maso recepty veprova pecene uzené maso recept recepty z uzeného masa recepty uzene maso pečení uzeného masa uzene maso na česneku uzené maso pečené uzené maso recepty pečené vepřové maso na cesneku uzené maso se zeleninou vepřové na cesneku pecene recept uzene maso veprove pecene uzenemaso pečené na zelenine uzené a vepřové uzené maso recepty pečené veprove uzene maso recepty recepty s uzeným masem