Křehký švestkový koláč (na menší plech)
Nástup podzimu hlásí také dozrání posledních zbytků z úrody v zahradě. Na koláč z tohoto receptu tak můžete použít třeba švestky. Klasické těsto s vanilkovým pudinkem ozdobí půlky švestek, které poprášíme máslovou drobenkou a upečeme dozlatova.
Suroviny pro 1 plech
menší plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 213 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,65 g |
Tuky | 114,05 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 531,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký švestkový koláč (na menší plech)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r9VJ
Moje poznámka
Křehký švestkový koláč (na menší plech)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r9VJ
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 14 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 6 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 8 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 9 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 9 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 9 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 9 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 12 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
pudink vanilkový,
kypřící prášek do pečiva,
olej,
mléko,
vejce,
švestky,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
máslo
Komentáře (1)