Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa á la bažant

Jestli nevíte, jak připravit kuřecí maso k nedělnímu obědu, vyzkoušejte recept na způsob bažanta. Výsledný pokrm nádherně voní po divokém koření a rozmarýnu. Podávat jej můžete například s rýží.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

3. 12. 2023 21:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 079 kJ / 975 kcal
Bílkoviny166,59 g
Tuky15,03 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy18,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

4. 12. 2023 09:16

Marie Svarcova: moc děkuji :-K je to moc dobré :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 12. 2023 08:34

:-)<3:yes::yes: výborný recept , to dělávala hodně moje mamka , dík za připomínku :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, špek, cibule, olej, sůl, pepř mletý, bobkový list, pepř, koření nové koření, jalovec, rozmarýn, víno červené, vývar masový, mouka hladká, máslo, citron

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa á la bažant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADM87