Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fat rascals (máslové hrudky)

Tyto bochánky pocházejí z Yorkshire a byly známé už v 19. století. Připravují se z těsta ochuceného skořicí, do kterého vmícháme rozinky. Bochánky můžeme posypat mandlemi nebo kandovaným ovocem. Nejlepší jsou podávané teplé, potřené máslem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 33 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 18 min

33 min (15 min příprava + 18 min tepelná úprava)

12. 12. 2023 21:40

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 094 kJ / 1 696 kcal
Bílkoviny30,23 g
Tuky71,51 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy229,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

12. 12. 2023 22:26

Zajímavý recept, určitě chutnají skvěle :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, máslo, cukr krupice, vejce, mléko, kypřící prášek, kůra citronová, sůl, skořice, rozinky, mandle, ovoce kandované

TopRecepty.cz

Fat rascals (máslové hrudky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73pYO