Fat rascals (máslové hrudky)
Tyto bochánky pocházejí z Yorkshire a byly známé už v 19. století. Připravují se z těsta ochuceného skořicí, do kterého vmícháme rozinky. Bochánky můžeme posypat mandlemi nebo kandovaným ovocem. Nejlepší jsou podávané teplé, potřené máslem.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 094 kJ / 1 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,23 g |
Tuky | 71,51 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 229,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fat rascals (máslové hrudky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pYO
Moje poznámka
Fat rascals (máslové hrudky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pYO
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 6 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová babeta
Dantes30 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 2 hodinami
Bramboračka
Yrian před 2 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 4 hodinami
Karbanátky
Bomber před 5 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 5 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 5 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 7 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 7 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 8 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mléko,
kypřící prášek,
kůra citronová,
sůl,
skořice,
rozinky,
mandle,
ovoce kandované
Komentáře (1)