Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí jemné adobo

Sójová omáčka, ocet, česnek, pepř a bobkový list - to jsou suroviny, které tvoří chuť tradičního filipínského pokrmu. Výraznou chuť navinulé marinády trochu zjemníme použitím kokosového mléka.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min + marinovaní 1 hodina

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, + marinovaní 1 hodina)

18. 12. 2023 21:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 786 kJ / 1 383 kcal
Bílkoviny244,78 g
Tuky10,63 g
Vláknina12,04 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 7,66 g
Sůl18,20 g
Sacharidy75,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vše je možné dělat v pánvi wok.

Je to jemnější variace na tradiční filipínské kuřecí adobo. Maso je krásně šťavnaté a díky kokosovému mléku je omáčka jemná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

18. 12. 2023 22:13

Ta marináda je velmi zajímavá :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso kuřecí, omáčka sojová, mléko kokosové, ocet rýžový, cukr třtinový, pepř mletý, česnek, cibule, chilli, bobkový list, rýže, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Kuřecí jemné adobo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68BVN