Perník s kofolou
Kyprý perník se zajímavým druhem přidané tekutiny na vás čeká v našem receptu. Rychlá varianta oblíbeného moučníku, kterou stačí pouze na závěr dozdobit čokoládovou polevou a může směřovat na talířky k vašim milým.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 231 kJ / 3 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,01 g |
| Tuky | 67,52 g |
| Vláknina | 17,10 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 567,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy prosejeme mouku, přidáme cukr, kypřicí prášek, kakao, olej a vejce. Včas vyhřejeme troubu na 180 °C.
Krok 2: Promícháme suroviny na těsto, nakonec vmícháme kofolu. Vlijeme do pekáčku vyloženého pečicím papírem.
Krok 3: Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme asi 25 minut. Stupeň propečení zkoušíme vpíchnutím špejle. Po vyjmutí musí být suchá. Vychladlý perník polijeme čokoládovou polevou.
Zveřejněno 11. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
Moje poznámka
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
Nejnovější recepty
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 hodinami
Kari korma
Přidáno před 14 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 48 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 1 hodinou
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 2 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 2 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 2 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 6 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 14 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
vejce,
kakao holandské,
prášek do perníku,
olej rostlinný,
poleva čokoládová
Komentáře (7)