Perník s kofolou
Kyprý perník se zajímavým druhem přidané tekutiny na vás čeká v našem receptu. Rychlá varianta oblíbeného moučníku, kterou stačí pouze na závěr dozdobit čokoládovou polevou a může směřovat na talířky k vašim milým.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 231 kJ / 3 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,01 g |
Tuky | 67,52 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 567,10 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2024 14:38
RubyRom: Děkuji za vyzkoušení a za foto. U nás to dopadlo taky tak, rychle zmizel. Až přijedou vnuci na jarní prázdniny, udělám taky dvojitou dávku.
11. 2. 2024 13:18
zuzi777a: Děkuji . Je opravdu moc dobrý a nadýchaný. Příště musím udělat dvojitou dávku na velký plech. Vnuci se o něj hodně rychle postarali
11. 2. 2024 12:31
Také peču, je moc dobrý.
11. 2. 2024 12:26
líbí se mi recept i parádní provedení
11. 2. 2024 12:11
Krásně kyprý! Úplně láká k zakousnutí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 8 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 9 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 8 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 8 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 11 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 11 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Domácí perníkové koření provoní celou kuchyň. Základem při jeho výrobě je skořice. Co dalšího potřebujete?
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, vejce, kakao holandské, prášek do perníku, olej rostlinný, poleva čokoládová
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
5 názorů